OMNIA csm husi tenis

Elevii de la Clubul Copiilor Huși au pregătit o serie de activități pentru invitații lor

martie 28th, 2016 | de H PS
Elevii de la Clubul Copiilor Huși au pregătit o serie de activități pentru invitații lor
Cultural

Pe 26 martie, sâmbătă, reprezentanții cluburilor copiilor din Bârlad și Negresti, Palatului Copiilor din Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean au participat la o serie de activități frumos organizate.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Clubul Copiilor din Huși ( fostul Club al Elevilor ) a fost gazda activitătii de perfecționare metodică (cerc pedagogic) a tuturor cluburilor de copii din județ.

Elevii dar și profesorii de la Clubul Copiilor au pregătit o serie de activități frumos organizate. Spre exemplu, elevii Cercului de Chimie Experimentală și Protecția Mediului coordonați de doamna profesoară Mihaela Mik au construit vulcani din materialele reciclabile pe care le aveau la indemană. De asemenea, cu ajutorul unor materiale foto-video invitații au învățat multe despre reciclarea hârtiei și a plasticului.

clubCercul de Artă Textilă, coordonat de doamna Carmen Căprariu, a desfășurat o activitate specială pentru mamele și fiicele prezente, transformând cu ajutorul unui ghem de ață câteva ghivece și cutii de lapte în obiecte ornamentale.

Cercul de Anticipație și Dans a organizat pentru invitați un program artistic și a impresionat cu muzică și dans, elevii bucurându-se de acest eveniment cu fiecare minut.

Cercul de Informatică, alături de domnul profesor coordonator Vlad Daisa, i-a transformat pe invitați în elevi, învățându-i să-și creeze un blog pe platforma WordPress.

Profesorii doresc să-și facă și mai cunoscută activatea, iar cea mai bună soluție este internetul. În lecție explic fiecare pas care trebuie făcut pentru construirea unui blog. „-Vlad Daisa

Comments

comments