OMNIA csm husi tenis

Elevii din învățământul primar, clasele a VIII-a și a XII-a vor avea cursuri doar dimineața!

septembrie 2nd, 2020 | de Husi Pe Surse
Elevii din învățământul primar, clasele a VIII-a și a XII-a vor avea cursuri doar dimineața!
Local

Până vor afla cu toții cum și de la ce oră vor învăța, elevii din învățământul primar, clasele a VIII-a și a XII-a au o certitudine: vor avea cursuri doar dimineața. Ministerul Sănătății a emis un ordin cu precizări suplimentare legate de anul școlar. Pe de altă parte, șeful ISU, Raed Arafat, a explicat că deschiderea școlilor nu reprezintă un risc major pentru copii, ci mai degrabă pentru adulții cu care aceștia vin în contact, mai ales cei vârstnici. Raed Arafat a atras atenția că anul acesta vaccinarea antigripală este esențială, pentru a evita suprapunerea bolilor.
Toți elevii din clasele terminale și din învățământul primar vor învăța dimineața. Directorii școlilor aglomerate sunt cei care trebui să găsească soluții pentru a respecta noua reglementare, dar și regulile de distanțare impuse de pandemie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Ordinului ministerului sănătății stabileşte explicit şi că ghiozdanul nu trebuie să depăşească 10 la sută din greutatea copilului. În plus, tezele și lucrările de control nu se vor mai da lunea și vinerea.

Specialiștii spun că sunt măsuri care îi vor proteja pe copii. Anul școlar va fi oricum mai dificil decât de obicei, atât pentru elevi, cât și pentru familiile lor.

Ordinul ministerului sănătății mai prevede că în învățământul primar vor fi cel mult 4 ore pe zi, în cel gimnazial, 5 iar la liceu maximum 6 ore pe zi.
Sursa: stiri.tvr.ro

Comments

comments