OMNIA csm husi tenis

Elevii huseni, premiati la “Ştiinţele pământului”! Vezi declaratiile acestora

aprilie 3rd, 2016 | de H PS
Elevii huseni, premiati la “Ştiinţele pământului”! Vezi declaratiile acestora
Educatie

În cadrul etapei judeţene a olimpiadei de “Ştiinţele pământului” au fost premiati cinci elevi huseni.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Ioan Radu Tiron (clasa a XII-a),Tudor Octavian Sîrbu (clasa a X-a) şi Cătălin Adrian Hălăucă (clasa a XII-a), elevi ai Colegiului National „Cuza-Voda” au obtinut premiul III.

De asemenea, Claudiu Gabriel Oancea (clasa a XI-a) şi Cosmin Antonio Cornea (clasa a X-a), tot elevi ai Colegiului National „Cuza Voda” au obtinut o mentinue.

Participarea la Olimpiada „Stiintele Pamantului” a fost o noua provocare pentru mine, fiind la prima participare la un concurs interdisciplinar. Am mers in primul rand datorita rezultatelor la Olimpiadele de Fizica (Premiul II la judeteana) si Chimie (Premiul I-Calificare la nationala). Subiectele au fost foarteinteresante, necesitand cunostinte din toti cei 4 ani de liceu si consider ca rezultatul obtinut anul acesta pentru anul meu de studiu este unul rezonabil. La anul voi lupta pentru un loc mai bun. ” – Tudor Sarbu.

Spre deosebire de alte olimpiade scolare care pun in evidenta doar informatiile asimilate cu cateva saptamani sau luni inainte, acesta este un concurs complex, de cultura generala ce valorifica atat informatiile primite la scoala cat si pasiunile fiecaruia pentru diferitele ramuri ale stintei. ” – Claudiu Oancea

Am participat la acest concurs si in anii trecuti si il consider o provocare aparte. Spre deosebire de celelalte, Stiintele Pamantului are la baza interdisciplinaritatea si capacitatea de a face conexiuni pornind de la notiuni de cultura generala din cele 4 materii. Am participat mereu cu placere si ii incurajez pe toti elevii pasionati de aceste materii sa participe la randul lor ” – Radu Tiron

Comments

comments