OMNIA csm husi tenis

Elevii Social Democraţi din Huși la Conferinţa judeţeană de alegeri a Ligii.

februarie 8th, 2016 | de Husi pe surse
Elevii Social Democraţi din Huși la Conferinţa judeţeană de alegeri a Ligii.
Local

„Împreuna cu colegii mei si președintele TSD Husi Sergiu Boeru am participat la alegerile județene de la Barlad. Pot cataloga participarea noastră ca fiind un succes deoarece dintr-un birou executiv format din 15 oameni , 4 elevi din Husi au obținut funcții precum : Octavian Bartolomeu – secretar general , Bordea Vlad – reprezentant al Ligii in Colegiul Național „Cuza-Vodă” , Vlad Bahnariu – reprezentant in Colegiul Agricol „D. Cantemir” , iar eu , funcția de Vice președinte . Pentru noi ,cele mai important lucru a fost sa demonstram ca si tinerii se pot implica in viata politica si ca deși nu au împlinit toti 18 ani ,asta nu înseamnă ca nu au dreptul sa se implice pentru o schimbare.”
Maftei Augustin – Vice președinte pe judet la liga elevilor social democrați Vaslui

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

Duminică, 07 februarie, la sediul Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat din Bârlad, a avut loc Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei Judeţene a Ligii Elevilor Social-Democraţi din Vaslui, în cadrul căreia a fost aleasă o nouă echipă de conducere.

Liga Elevilor Social Democrati din Husi a fost prezenta cu un numar de 15 elevi indrumati de catre presedintele TSD HUSI, Sergiu Boeru.

La aceasta conferinţă au participat peste 70 de tineri. Aceştia şi-au desemnat prin vot liderii.

Noua structura de conducere :

Rares Popa- Presedinte, Augustin Maftei-vicepresedinte , Soponar Simona-vicepresedinte , Ailioaiei Andrada- Secretar , Octavian Bartolomeu – secretar si alti 10 membri reprezentanti pe licee.

 

12345Octavian Bartolomeu – secretar general 

Bordea Vlad – reprezentant al Ligii in Colegiul Național „Cuza-Vodă”1234 

 

 

 

 

12345667Vlad Bahnariu – reprezentant in Colegiul Agricol „D. Cantemir” 

 

 

 

 

 

 

  Maftei Augustin – Vice președinte

123

 

 

 

Comments

comments