OMNIA csm husi tenis

Elevii trupei de teatru „ArThea” au obținut premii importante în cadrul Festivalul „Provocarea Talentelor”

martie 22nd, 2016 | de H PS
Elevii trupei de teatru „ArThea” au obținut premii importante în cadrul Festivalul „Provocarea Talentelor”
Cultural

Festivalul „Provocarea Talentelor” a avut loc pe duminică, 20 martie, la Bacău. Elevii trupei de teatru „ArThea” au participat cu două scenete și au obținut premii importante în cadrul acestui festival.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Festivalul „Provocarea Talentelor” este un festival de artă, teatru, muzică, dans, arte plastice și creație literară.

Trupa de teatru”ArThea”a luat ființă odată cu absolvirea cursurilor de teatru organizate de domnul Daniel Budeanu. Această trupă a evoluat destul de bine într-un timp extrem de scurt. Prima scenetă a reprezentanților trupei de teatru”ArThea”a obținut Premiul I la secțiunea teatru iar cea de-a doua scenetă a primit Trofeul Secțiunii Teatru.

10425412_982798368419887_3717032790528101532_nAceasta a fost o experiență foarte frumoasă pentru elevii mei, fiind primul lor festival de acest gen. Ei au mai apărut pe scenă în cadrul a două spectacole organizate de mine, unul la Huși și unul la Negresti, cu ocazia promovării tinerelor talente din orice domeniu artistic, însă acest festival a fost <<botezul lor de foc>>. S-au descurcat extraordinar de bine, ținând cont de faptul că au fost dominați de emoții.

De asemenea, vreau să menționez că mai avem pregătit un festival de teatru ce va avea loc la Tecuci în aprilie dar și un festival de creație literară ce va avea loc la Bușteni, tot in luna aprilie. Vom continua să facem spectacole de divertisment și împreună cu elevii mei vom continua să promovăm tinerele talente. „-Daniel Budeanu

Comments

comments