OMNIA csm husi tenis

Elevul hușean Matei Tocu, în drum spre etapa națională a Olimpiadei de Istorie

martie 18th, 2016 | de H PS
Elevul hușean Matei Tocu, în drum spre etapa națională a Olimpiadei de Istorie
Educatie

Matei Tocu, elev al Colegiului Național”Cuza Vodă”a obținut premiul I cu nota 9.30 la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Acesta se îndreaptă cu pași siguri către etapa națională a Olimpiadei de Istorie care va avea loc la Brăila, 18-22 aprilie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Menționăm că tânărul hușean Matei Tocu este singurul elev din Huși care se îndreaptă spre etapa națională a Olimpiadei de Istorie.

” Sunt elev în clasa a-8-a a Colegiului Național Cuza Vodă din Huși, unde învăț din clasa a-5-a. Deși mi-a plăcut de mic istoria, am reușit să o aprofundez doar de câțiva ani, când i-am descoperit farmecul, mai exact din clasa a-7-a. De atunci istoria a devenit materia mea preferată și un infinit univers al cunoașterii.

Această disciplină(istorie) mi-a oferit ocazia să mă afirm, reușind să mă calific la faza națională. Vreau să îi mulțumesc domnului profesor de istorie Clit Costin pentru susținerea și timpul pe care l-a irosit cu mine în privința pregătirii pentru olimpiadă, el practic îndrumându-mă spre o cale a victorie mele personale. Sper să reprezint în continuare liceul cu mândrie și la faza națională , unde voi avea o concurență mare. „-Matei Tocu

Comments

comments