OMNIA csm husi tenis

ERASMUS + ”LET’S TELL YOUR STORY” – reuniune transnațională desfășurată în Polonia!

mai 24th, 2019 | de Husi Pe Surse
ERASMUS + ”LET’S TELL YOUR STORY” – reuniune transnațională  desfășurată în Polonia!
Local

În perioada 6 – 11 mai 2019, echipa Școlii Gimnaziale ”M. Sadoveanu” Huși, reprezentată de doamnele învățătoare Negrea Alice și Tudorică Mihaela, membre în echipa de implementare și copiii: Brînză Ilinca Teodora, Ungureanu Evelyn, Șujdea Teodor Alexandru, Alexa Cosmin, Arion David și Ursan Radu Matei, a participat la reuniunea transnațională care s-a desfășurat în Polonia, la Sierpc, în cadrul celui de-al doilea proiect Erasmus+ pe care școala  îl desfășoară în acest an, LET’S TELL YOUR STORY.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La această întâlnire au fost prezenți partenerii   de proiect din: Turcia, Bulgaria, Polonia și Spania.

Întreaga activitate desfășurată în Polonia a fost un succes, datorită bunei organizări din partea țării gazdă, precum și al modului în care s-au prezentat echipele participante. Activitățile principale au constat în prezentări power point ale unor povești reprezentative pentru fiecare țară și a unor planuri de lecții, vizită la Muzeul Etnografic Sierpc, workshop-uri, vizită în Varșovia.

Au fost apreciate calitatea materialelor inedite prezentate în cadrul întâlnirilor zilnice, modul de lucru și dezinvoltura cu care atât cadrele didactice cât și elevii au interacționat, precum și buna comunicare în limba engleză a  acestora.

Obiectivul principal al întâlnirii a fost interrelaționarea dintre parteneri. În acest context putem afirma cu certitudine că s-au legat prietenii, s-au schimbat impresii, s-au învățat lucruri noi.

Atât pentru cadrele didactice participante cât și pentru copii această întâlnire a fost o experiență inedită, un prilej de a cunoaște oameni și locuri noi, un mod de a cunoaște alt sistem de învățământ în limita timpului impus de cele câteva zile.

 

Produs de diseminare creat cu sprijinul financiar al Programului Erasmus+ al Comisiei Europene KA2, Parteneriate Strategice în domeniul Educaţiei Şcolare

Notă. Sprijinul financial al Comisiei Europene pentru productia acestei publicaţii nu constituie o aprobare a conţinuturilor care reflectă numai opiniile autorilor şi Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru orice utilizare a informaţiilor prezentate in document.

60695318_2313176752136305_125237608514060288_n 60710913_2411991418911981_7521975975823802368_n

Comments

comments