OMNIA csm husi tenis

EXCLUSIV Interviu – Incursiune in viata campionului husean Adrian Radoi

septembrie 14th, 2015 | de Husi Pe Surse
EXCLUSIV Interviu – Incursiune in viata campionului husean Adrian Radoi
Sport

12032143_973900542667355_2248321583206096339_n

Sala Sporturilor din Dej a gazduit weekendul acesta cea mai mare competitie de culturism din România, Grand Prix Pro Nutrition 2015.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Considerată de mulți drept cea mai importantă competiție sportivă a anului , Grand Prix Pro Nutrition a venit cu multe noutăți și la ediția cu numărul șapte, astfel că, pe lângă categoriile de culturism național/internațional și bikini fitness, organizatorii au pregătit și competiții de skandeberg și bench press (împins la piept). Peste 250 de sportivi s-au confruntat pe durata a două zile pentru a pune mâna pe premiile oferite de catre  Pro Nutrition , printre care si huseanul Adrian Radoi care a reusit o noua performanta notabila  – locul II Grand Prix National categoria 70 kg si tot locul II la Grand Prix International categoria 70 kg .

HUSIPESURSE :  O noua competitie , un nou loc pe podium , un nou rezultat notabil la nivel national si international . Ne poti spune cateva cuvinte  despre competitia de anul acesta ?

ADRIAN RADOI : Prea multe nu ar fi de spus , decat faptul ca am muncit mult si am facut tot posibilul sa castig aceasta competitie , asa cum am castigat-o de altfel in 2014 , dar acest loc II ma motiveaza si mai mult pentru 2016.

HUSIPESURSE : Adrian , avand in vedere performantele – multiplu campion national / campion balcanic / vicecampion european / locul 5 la mondiale – de-a lungul a 14 ani de competitii , cum reusesti sa te mentii motivat ?

ADRIAN RADOI : Nu stiu , raspunsul care imi vine in minte este ca pentru mine culturismul este un mod de viata si nu il percep ca pe o povara .

HUSIPESURSE : Hai sa iesim putin din sfera formalului si sa vorbim despre o pasiune sau mai bine spus un hobby pe care il ai  , despre care nu cred ca stie multa lume si anume obiecte vintage.

ADRIAN RADOI : Da , ce sa spun , intr-adevar este un hobby mai vechi , fac obiecte decorative prin tactica „shabby chic”  . Aceasta este o forma de design interior unde  sunt alese obiecte uzate , cu caracter vechi sau obiecte noi care le modific pentru a avea acea imagine de vechi-vintage, pentru decoratiuni , ornamente , … . CASETE PENTRU BIJUTERII SI OBIECTE DECORATIVE

11889593_519741591510112_4667819719074918897_n12011173_527692254048379_5306992454094641852_n

HUSIPESURSE: Interesant hobby , iti dorim succes in continuare . Daca tot vorbim despre succes , exista anumite persoane carora doresti sa le multumesti in mod special pentru ceea ce ai realizat anul acesta ?

ADRIAN RADOI : Da , bineinteles , sunt cateva persoane care mi-au fost alaturi (sper sa nu uit pe nimeni) si as dori sa mentionez pe Doru Bahnariu , prieten si manager la sala unde lucrez FITNESS FACTORY , pe Madalin Caciula pentru sprijinul financiar si nu in ultimul rand pe Iolea Lucian de la BEST FITNESS Bucuresti .

HUSIPESURSE : Adrian , care sunt planurile de viitor din punct de vedere competitional ?

ADRIAN RADOI : Raspunsul este unul foarte simplu , recastigarea totlului de campion national .

HUSIPESURSE : Momentan cine vrea sa te urmeze ca model in culturism sau sa faca miscare  , cum te poate contacta ?

ADRIAN RADOI : Astept pe oricine dornic sa fac miscare la FITNESS FACTORY , unde lucrez ca personal trainer , specializat pe fitness si culturism. In ceea ce priveste performanta , am deja un prieten care incet incet imi calca pe urme si anume Tofan Eugen , care de altfel s-a clasat pe locul V la Grand Prix National la aceeasi competitie la care am participat si eu.

Grand-Prix-Pro-Nutrition-Dej-2015-22

HUSIPESURSE : Adrian , iti multumim inca o data pentru acceptul tau in vederea realizarii acestui interviu si iti dorim o cariera cat mai lunga si bineinteles incununata de succes.

ADRIAN RADOI : Multumesc pentru consideratie.

Comments

comments