OMNIA

Exercițiu ISU la Episcopia din municipiul Huși

noiembrie 30th, 2017 | de Husi Pe Surse
Exercițiu ISU la Episcopia  din municipiul  Huși
Local

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui a organizat şi desfăşurat marți, 28 noiembrie, un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul producerii unui incendiu la Catedrala Episcopală de la Huși, chilii și blocul alimentar.

În cadrul aceluiași exercițiu s-a mai intervenit pentru scoaterea unei persoane intoxicate cu monoxid de carbon dintr-un beci al Epicopiei, precum și scoaterea altei persoane de sub dărâmături din zona de depozitare.
Totodată, pompierii vasluieni au acționat pentru scoaterea unei persoane încarcerate într-un autoturism implicat într-un accident de circulație. 

În cadrul acţiunii, alături de echipaje ale IJSU Vaslui au mai participat forțe ale Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, ale Inspectoratului Județean de Jandarmi, polițiști de frontieră, militari de la UM Huși, ai Centrului Militar, cadre ale Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui şi voluntari ai Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Huși.

24174183_1908963502659430_3168369129963354059_n

Sursa: <<ziaruldevaslui.ro>>

 

Comments

comments