OMNIA

„Exigenţe comunitare europene în formarea lucrătorului din industria alimentară”

iunie 15th, 2018 | de Husi Pe Surse
„Exigenţe comunitare europene în formarea lucrătorului din industria alimentară”
Local

Colegiul Agricol ,,Dimitrie Cantemir” din Huşi implementează proiectul Exigenţe comunitare europene în formarea lucrătorului din industria alimentară”, realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului ERASMUS+, acţiunea KA1 VET elevi/profesori. 

În perioada 11-29 iunie 2018,  16 elevi din clasa a X-a Industrie alimentară,  însoţiţi de prof. Fofel Lia Mariana şi prof. Frenţescu Lenuţa sunt prezenţi în Spania, Granada pentru a-şi desfăşura orele de pregătire practică comasată (90 ore).  Practica se face la două organzaţii de primire: Panaderia Hermanos Espigares S.L şi Agrolachar S.A.

Proiectul asigură schimbarea atitudinii şi comportamentului faţă de muncă, dezvoltă capacitatea de deschidere, flexibilitate şi toleranţă faţă de alte culturi, îmbogăţeşte viaţa culturală şi spirituală a elevilor, creşte gradului de motivare în raport cu propria formare în vederea unei mai bune tranziţii de la şcoală  pe piaţa muncii, prin contactul cu un mediu economic şi socio-cultural european şi realizarea de achiziţii la nivelul competentelor cheie, ale celor 16 participanţi.

 

 

Comments

comments