OMNIA csm husi tenis

“Exploratori prin Univers” – Simpozion organizat de Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși

octombrie 12th, 2019 | de Husi Pe Surse
“Exploratori prin Univers” – Simpozion organizat de   Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși
Local

Vineri 11 octombrie 2019, Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși a fost gazda Simpozionului județean “Exploratori prin Univers”. Simpozionul  a fost organizat de membrii catedrei de Chimie- Fizică de la  Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși în colaborare cu Casa Corpului Didactic Vaslui, având ca partener Asociația Astronomică “Sirius” Bârlad.

La simpozion au participat în mod direct  elevi și profesori de la Colegiul Național Cuza Vodă alături de doamna prof. Iacob Manuela, director al Colegiului Național “Cuza Vodă”, domnul prof. Adam Ioan, președintele Asociației Astronomice “Sirius” Bârlad precum și domnul prof. Popa Cristinel, directorul Casei Corpului Didactic Vaslui. În mod indirect au participat elevi și profesori și de la alte școli din județ. Activitatea a fost una deosebită fiind apreciată de cei care au fost prezenți.

Simpozionul a fost precedat de Expoziția “Exploratori prin Univers”, expoziție organizată pentru a marca Săptămâna Mondială a Spațiului, săptămână sărbătorită în întreaga lume în perioada 4-10 octombrie.

20191008_134046 20191011_120609

 

Comments

comments