OMNIA csm husi tenis

Atenție hușeni! Extragerea la Loteria bonurilor fiscale pentru ianuarie are loc astăzi, la ora 17:00

februarie 21st, 2016 | de H PS
Atenție hușeni! Extragerea la Loteria bonurilor fiscale pentru ianuarie are loc astăzi, la ora 17:00
Economie

Extragerea Loteriei bonurilor fiscale pentru luna ianuarie 2016 are loc astăzi, duminică, 21 februarie, la ora 17,00. Fondul de premiere este de un milion de lei și vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

” Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,00. Selecția câștigătorilor se face în două etape. Astfel, duminică, 21 februarie a.c., va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigatoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigatoare ” – Sursă : Comunicat 

Rezultatele acestei extrageri vor fi postate pentru o perioadă de minimum 30 de zile pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), al Ministerului Finanțelor Publice (MFP), și al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR).

Începând cu prima zi după efectuarea extragerii și timp de 30 de zile de la această extragere, cererile de revendicare pot fi depuse. Cei care posedă aceste bonuri câștigatoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), o copie a actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Comments

comments