OMNIA csm husi tenis

Consiliul Local Huși convocat într-o ședință extraordinară. Vezi ce proiecte s-au votat!

februarie 19th, 2016 | de Husi pe surse
Consiliul Local Huși convocat într-o ședință extraordinară. Vezi ce proiecte s-au votat!
Consiliul Local Husi

Joi, 18 februarie, începând cu ora 16:00, s-a convocat Consiliul Local al municipiului Husi. Preț de aproape două ore, aleșii hușeni au discutat o serie de numai 12 proiecte aflate pe ordinea de zi. Sedința a fost condusă de către consilierul Anton Cezar.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Printre cele mai importante proiecte discutate pe ordinea zi în cadrul Consiliul Local al Municipiului Husi a fost proiectul de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Husi în anul financiar 2016. Acesta a fost discutat si in sedinta ordinara anterioara, dar si intr-o şedinţa cu membrii Comisiei de învăţământ care au discutat cu directorii de şcoli.

Toate proiectele de hotarare au fost aprobate.

1. Hotarare privind alegerea presedintelui de sedinta a Consiliului Local al municipiului Husi pentru luna februarie 2016.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea contului annual de executie pe anul 2015 a bugetului local, bugetului institutiilor publice finantate integral sau partial din

venituri proprii si subventii, bugetului creditelor interne si situatiilor financiare anuale pe anul 2015 – initiator primarul municipiului Husi.

3. Proiect de hotarare privind emiterea unui aviz de principiu in vederea contractarii de catre Municipiul Husi a unei finantari rambursabile interne in

valoare de 3.635.700 lei pentru asigurarea implementarii Proiectului cu finantare externa nerambursabila “Regenerarea Municipiului Husi prin

modernizarea spatiilor publice urbane – cod SMIS 12183 – initiator primarul municipiului Husi.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului imprumuturilor interne pe anul 2016 – initiator primarul municipiului Husi.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea creditelor de angajament pentru actiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Husi, pentru perioada 2016-2017 pentru «Program reparatii strazi 2016 – Municipiul Husi», initiator primarul municipiului Husi.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea creditelor de angajament pentru actiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Husi, pentru perioada 2016-2017 pentru obiectivul de investitii «Modernizare strada Fundatura Viilor –Municipiul Husi», initiator primarul municipiului Husi.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea creditelor de angajament pentru actiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Husi, pentru perioada 2016-2017 pentru obiectivul de investitii «Modernizare strada Schit – Municipiul Husi», initiator primarul municipiului Husi.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea creditelor de angajament pentru actiuni multianuale ale bugetului local al Municipiului Husi, pentru perioada 2016-2017 pentru obiectivul de investitii «Modernizare strada Capitan Anastasiu –Municipiul Husi», initiator primarul municipiului Husi.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului si numarului de burse acordate elevilor din invatamantul preuniversitar de stat din Municipiul Husi pentru semestrul II an scolar 2015-2016, initiator primarul municipiului Husi.

10.Proiect de hotarare privind emiterea unui aviz de principiu in vederea alocarii sumei de 495.850 lei reprezentand contributia Consiliului local al municipiului Husi in cuantum de 10% din valoarea cheltuielilor de investitii propuse de Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi din bugetul Ministerului Sanatatii – initiator primarul municipiului Husi.

11.Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului local pe anul 2016 si estimat pentru anii 2017-2019, initiator primarul municipiului Husi.

12.Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016 si estimat pentru anii 2017-2019 al institutiilor publice finantate integral sau partial din venituri proprii – initiator primarul municipiului Husi.

Comments

comments