OMNIA csm husi tenis

Fetiţa arsă de la Huşi, evaluată astăzi pentru un eventual transfer la Bucureşti

martie 2nd, 2021 | de Husi Pe Surse
Fetiţa arsă de la Huşi, evaluată astăzi pentru un eventual transfer la Bucureşti
Local

Medicii Spitalului de Copii „Sf. Maria” vor lua astăzi o decizie cu privire la transferul fetiţei cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, adusă sâmbătă seara de la Huşi la Iaşi.
Reprezentanţii spitalului spun că după 72 de ore de la internarea iniţială se va face o evaluare a stării de sănătate şi se va stabili dacă este nevoie de transfer la Bucureşti sau dacă poate fi tratată aici. Cazul a ajuns în atenţia medicilor ieşeni pentru că, în momentul producerii accidentului, nu exista niciun centru disponibil care să poată prelua copilul.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„Noi am acceptat acest pacient pentru stabilizare în primul rând şi pentru a nu pune în pericol viaţa sa. În cursul serii au fost făcute mai multe solicitări pentru transferul copilului la Bucureşti deoarece se eliberase un loc la Spitalul de Copii «Grigore Alexandrescu». Din cauza faptului că starea era extrem de gravă şi necesita resuscitare volemică şi intervenţii chirurgicale de urgenţă, fetiţa a fost admisă direct în blocul operator unde s-au efectuat toate cele necesare”, a explicat dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt al spitalului.
Sursa: ZiaruldeIasi

Comments

comments