OMNIA csm husi tenis

Filiala TSD Huși – prezentă la conferința PES Activists ( Partidului Socialiștilor Europeni )

martie 12th, 2016 | de H PS
Filiala TSD Huși – prezentă la conferința PES Activists ( Partidului Socialiștilor Europeni )
Politic

PES Activists Moldova în parteneriat cu PES Activists Vaslui organizează în perioada 11 – 13 martie 2016, Conferința PES Activists – „Împreună pentru o stângă Europeană„. Evenimentul se adresează aleșilor locali și tinerilor activiști cu vârsta cuprinsă între 16-35 ani, tineri care sunt implicați în partidele membre PES2 – PSD și PDM. 

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Ei își propun ca la finalul acestei conferințe fiecare participant să dețină atât noțiunile despre organizația PES Activists, cât și cunoștințele necesare pentru a dezvolta campanii online și offline. Pe durata evenimentului se va discuta practic despre elementele unei gestionări corecte a politicilor europene de stânga. La Conferință vor participa 50 de tineri, 30 din județele din România, membri ai PSD și 20 din Republica Moldova, membri ai Partidului Democrat din Moldova.

Delegația de la Huși a participat cu 25 de membri, îndrumați de Sergiu Boeru, președinte TSD Huși. Pe durata conferinței s-au dezbătut multe idei legate de beneficiile înfrățirii uat-urilor românești cu Republica Moldova.

Tinerii de la Huși încep să arate un interes deosebit față de politică și față de liderii lor. Este un lucru benefic ca acești tineri să se poată întâlni cu alți colegi din Rep. Moldova și să înțeleagă cât mai bine cum se pot sprijini pe mai departe, în propriile proiecte în viață. Aici se leagă prietenii, se dezbat idei și se realizează un punte de legătură între Municipiul Huși și tinerii din diverse raioane ale Republicii Moldova. „- Sergiu Boeru-Președinte TSD Huși 

La eveniment a participat și reprezentantul PES Activists Rep. Moldova, Slavic Saramet, alături de numeroși politicieni județeni precum Gabriela Crețu, membră a Parlamentului României si Irinel Stativa, deputat.

Comments

comments