OMNIA csm husi tenis

Firma huseana Viacons Rutier urmeaza sa semneze contractul de asfaltare si modernizare a strazilor din municipiul Bârlad – proiectul are o valoare de 10 milioane de lei!

septembrie 10th, 2019 | de Husi Pe Surse
Firma huseana Viacons Rutier urmeaza sa semneze contractul de asfaltare si modernizare a strazilor din municipiul Bârlad – proiectul are o  valoare de 10 milioane de lei!
Local

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a respins contestatia depusa de constructorul barladean nemultumit ca a pierdut licitatia pentru asfaltarea a noua artere din cartierele Cotu Negru si Deal din Barlad. In consecinta, urmeaza ca, in cel mai scurt timp, primarul orasului si reprezentantii legali ai firmei castigatoare, in speta SC Viacons Rutier SRL Husi, sa semneze contractul, iar apoi sa se demareze efectiv proiectul. Investitia are o valoare de peste 10 milioane de lei cu TVA si trebuie realizata in perioada 2019-2021.

Dupa aproape o luna, timp in care a analizat „la sange” contestatia facuta de constructorul SC Nomis 2003 SRL, CNSC a respins-o categoric. Este vorba despre o contestatie depusa in prima parte a lunii august la licitatia privind realizarea investitiei „Asfaltare si modernizare strazi in municipiul Barlad”, in valoare totala de 8.603.671,33 lei fara TVA (adica 10.238.368,88 lei cu TVA).
Sursa: MonitoruldeVaslui

Comments

comments