OMNIA csm husi tenis

Fitness aerobic la Husi | GALERIE FOTO

decembrie 30th, 2015 | de Husi pe surse
Fitness aerobic la Husi | GALERIE FOTO
Sport

Miscarea in materie de aerobic a inceput in urma cu 15 ani, iar acum un an jumatate, Melinte Suraj, antrenor fitness si aerobic, a facut un curs de perfectionare si a inceput masiv antrenamentele cu persoanele doritoare.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Un antrenament de aerobic consta in 60 minute de miscare intensa, cu pauze putine, munca multa, unde se lucreaza toate categoriile de muschi. Exercitiile se efectueaza cu ajutorul greutăţilor, dar si a stepperelor, care ajuta la executarea unor miscari corecte, prin ridicare si coborare. Antrenamentele de sala se desfasoara in decursul unei ore si cuprind exercitii care lucreaza toate partile corpului.

„Sunt foarte multumit de fetele de la aerobic, care sunt impartite in doua grupe. Ma bucur ca s-a vazut o evolutie si o schimbare si anume, intr-o luna de zile, unele au dat cate 4,5 kg jos. La fel de importanta este si alimentatia, fara de care nu s-ar produce niciun progres. Imi doresc sa organizez evenimente pe viitor in spatii publice, sa fie adresate tuturor categoriilor de persoane. Fac acest lucru pentru ca incurajez husenii sa faca miscare.” – Melinte Suraj antrenor fitness- aerobic

Fiecare persoana care frecventeaza orele de aerobic si fitness este atent supravegheata. Antrenorul da indicatii pentru o buna desfasurare a antrenamentelor. De asemenea, sportul este indicat si pentru persoanele cu probleme de sanatate- cei care executa exercitii pentru recuperare.

Melinte Suraj a urmat cursurile de formare profesionala in Iasi, avand-o ca instructor pe doamna Caniola Beatrice, o profesionista in domeniu, de la care a avut multe de invatat, nu numai chestiunile legate de aerobic, dar si comportamentul fata de persoanele cu care interactionezi in acest domeniu si mici secrete profesionale.

Dupa terminarea cursurilor a inceput usor usor sa deprinda tainele acestei meserii si acum, dupa un an si 3 luni este multumit de ceea ce a realizat.

„Satisfactia mea profesionala este atunci cand apar rezultate si clientii sunt multumiti.

Indemn pe toata lumea sa faca miscare de orice fel, este un mod sanatos de viata care te implineste din orice punct- sanatate, longevitate, cat si a ceea de a arata cat mai bine fizic.” a mai zis M. Suraj

Antrenamentul aerobic se adreseaza tuturor persoanelor de orice varsta, contribuie la dezvoltarea corpului, scade riscul aparitiilor unor boli, fluidizeaza circulatia sangelui si intareste muschii inimii.

Cursurile se desfasoara la FITNESS FACTORY 

 

GALERIE FOTO:

 

 

Comments

comments