OMNIA csm husi tenis

Fitness Factory a implinit 10 de activitate!

aprilie 17th, 2016 | de H PS
Fitness Factory a implinit 10 de activitate!
Local

10 ani de activitate, 10 ani de performanta! Fitness Factory depaseste pragul paroxismului culturii fizice locale si reprezinta in continuare un sponsor al antrenamentului husean.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Dupa 10 ani de activitate Fitness Factory in continuare ofera aceleasi impecabile servicii, aceleasi metode profesioniste de antrenament, acelasi model demn de urmat.

Fitness Factory oferă in continuare aceleasi impecabile servicii, aceleasi metode profesioniste de antrenament, acelasi model demn de urmat. Fie ca vorbim despre fitness, zumba, aerobic sau qwan ki do sala Fitness Factory a oferit si ofera in continuare cele mai bune servicii husenilor nostri in cele mai bune conditii.

Fie ca vorbim despre persoanele tinere, fie ca vorbim despre persoanele mai mature, echipa Fitness Factory reuseste intr-un mod simbiotic sa ofere clientilor lor cele mai bune conditii.

Membrii echipei Fitness Factory multumesc tuturor clientilor pentru sustinere, tuturor sponsorilor pentru dedicare si tuturor husenilor dornici sa practice ceva nou si interesant.

Jpeg

Comments

comments