OMNIA csm husi tenis

Spectacolul „Flori de Dragobete” va avea loc pe 27 februarie la Sala de Spectacole a Primăriei Municipiului Huşi.

ianuarie 14th, 2016 | de Husi pe surse
Spectacolul „Flori de Dragobete” va avea loc pe 27 februarie la Sala de Spectacole a Primăriei Municipiului Huşi.
Local

 E momentul să elogiem dragostea!

12576093_1111938422172547_1458352613_n

Daniel Budeanu, impreuna cu Danny Entertainment organizeaza cu ocazia zilei de dragobete un spectacol dedicat părintilor, dar cu ajutorul celor mici.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

„Consider ca dragostea adevatata si pura poate fi cel mai bine transmisa de cei mici si tocmai de aceea am.hotarat sa dedic parintilor un spectacol, cu propriile mândrii.” a declarat organizatorul Daniel Budeanu

Spectacolul se va desfăşura în data de 27 februarie 2016, în Sala de Spectacole a Primăriei Municipiului Huşi.

Pretul unui bilet este de 10 lei si se poate procura la numarul  de telefon 0749.529.933 sau la Biblioteca Municipala „Mihai Ralea”.

Pe scena vor fi prezenti copii talentaţi pana in 12 ani, ce isi vor arata calitatile in fata parintilor.

„Sper ca voi reusi sa strang copii cu talente diverse, pentru ca imi doresc sa organizez ceva frumos cu si pentru copii. Vreau sa promovez traditiile si sarbatorile pur românesti.

Am început colaborarea cu Şcoala de Muzică „Ioan Bîgea Academy”. Managerul şcolii a fost concurent la Vocea României, ajungând până-n semifinale. Are numeroase premii în diverse concursuri şi festivaluri, atât el cât şi cursanţii lui…”  a mai declarat Daniel Budeanu.

„Ioan Bîgea Academy” va deschide cursuri de canto în Huşi în colaborare cu Danny Entertainment, colaborare ce face parte din Proiectul de Promovare şi Susţinere a Tinerelor Talente.

 

Comments

comments