OMNIA csm husi tenis

„Flori de Dragobete”- Spectacol destinat părinților hușeni.

februarie 28th, 2016 | de Husi pe surse
„Flori de Dragobete”- Spectacol destinat părinților hușeni.
Local

Sâmbătă, 27 februarie, începând cu orele 14.00 la Sala Primăriei municipiului Huși, s-a desfășurat spectacolul „Flori de Dragobete”, un eveniment organizat de actorul Daniel Budeanu.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În acest spectacol au debutat copii din Huși, cursanți ai școlii de teatru condusă de Daniel, „ArtThea”, dar și invitați de la școala de muzică „Ioan Bigea Academy” condusă de solistul Ioan Bigea, semifinalist al Vocii României în 2014, în total 22 de copii.

După un prim spectacol organizat în decembrie, desfășurat timid dar cu speranțe mari, a urmat cel de-al doilea spectacol în care copiii au adus un omagiu iubirii, dragostei.

Deși a fost întrarea liberă, hușenii nu s-au înghesuit să participe la acest spectacol. Dar prezența a fost una mai mare decât la spectacolul de pe 17 decembrie, unde sala a fost mai bine de jumătate goală.  Atunci publicul hușean și-a motivat absența., unii susținănd  faptul că nu s-a făcut destulă promovare, alții că în acea perioadă erau multe serbări la copiii preșcolari și nu au putut veni.

Spectacolul s-a încheiat cu recitalul solistului Ioan Bigea, unde au fost invitați toți participanții la programul artistic să cânte și să danseze pe scenă alături de artist.

Spectacolul „Flori de Dragoebete” a fost promovat timp de mai bine de o lună de zile; pe facebook, dar și prin oraș, unde au fost lipite afișe.

„Merg înainte. Eu vreau să dovedesc hușenilor că mă țin de cuvânt. Pe lângă faptul că am adus o școală de teatru, voi aduce și un profesor de canto. Prin colaborarea cu Ioan Bagea Academy nu vreau să arăt doar că îi promovez pe cei talentați îi și modelez. Vreau să promovez tradițiile și sărbătorile pur românești. ” a declarat Daniel Budeanu organizatorul evenimentului

„Ioan Bigea Academy” va deschide cursuri de canto în Huși în colaborare cu Danny Entertainment, colaborare ce face parte din Proiectul de Promovare și Susținere a Tinerelor Talente.

Pe 12 martie, copiii hușeni de la cursurile de teatru ale profesorului Daniel Budeanu, împreună cu acesta, vor participa la un festival la Negresti.

321231321132

Comments

comments