OMNIA csm husi tenis

Florile – cadoul perfect de 8 Martie. Vezi prețurile comercianților hușeni!

martie 7th, 2016 | de Husi pe surse
Florile – cadoul perfect de 8 Martie. Vezi prețurile comercianților hușeni!
Local

 Ce-i mai frumos în prag de primăvară, cu ocazia zilei de 8 Martie, decât un buchet de flori!? Zilele acestea florarii hușeni și-au reîntregit stocul , pentru că spun ei, „florile s-au vândut ca pâinea caldă”, fiind bine pregătiți de Ziua Internațională a Femeii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Hușenii pot cumpăra flori de la „Ikebana” sau „Florăria Buchet” , din piață de la micii întreprinzători locali, sau comercianții de sezon de pe aleea pietonală de lângă Parcul Rodina.

Prețul unui fir de garoafă este 2 lei iar de lalea ajunge până la 3 lei. Trandafirii costă 8-9 lei firul, un buchet ajungând până la 25 de lei. Crizantemele costă 6-7 lei și freziile 4 sau 5 lei. Pentru un cadou la fel de frumos, dar de durată, hușenii pot cumpăra flori în ghiveci, care sunt de diferite feluri, prețul pornind de la 15 și ajugand  la 60 lei. Un crin imperial costă 15-20 lei, iar gerbera 18 lei.

„Întotdeauna am considerat florile ca fiind cel mai frumos dar pe care îl poate face un bărbat unei femei. Cu atât mai mult cu această ocazie, florile, trebuie să fie dăruite mamelor, soțiilor,iubitelor sau colegelor de școală sau servici.” o doamnă florăreasă

Comments

comments