OMNIA csm husi tenis

FOTO „Blank” Trupa Colegiului National „Cuza Voda”

octombrie 23rd, 2015 | de Husi pe surse
FOTO „Blank” Trupa Colegiului National „Cuza Voda”
Cultural

Continuand traditia celor din Blast Zone, trupa Blank, este o trupa de rock alternativ, abia formata, a Colegiului National „Cuza Voda”. Tinerii sunt coordonati de Doamna Profesoara de Muzica Valeria Szekeres. „Blank” nu are mai mult de o luna, insa ambitia si motivatia tinerilor membri promit multe. Prima „evadare” a fost pe scena Balului Bobocilor „Cuza Voda” 2015 , unde tinerii si-au prezentat abilitatile intr-o atmosfera aparte, dand o nota aparte Balului. Mai mult de atat, ei au captat atentia micului public prin atitudinea pe care au avut-o, tiparindu-si astfel renumele de „Blank” adanc in sufletele si mintile husenilor.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 Membrii trupei „Blank” :

 

  • Alex Basescu de la a IX-a Filologie 2 (Tobe) –  are 15 ani si doar de doua saptamani a descoperit pasiunea pentru tobe. Practica chitara de la 12 ani.

 

  • Tudor Banu de la a VIII-a (Chitara Bas) este mezinul  trupei, avand doar 14 ani. Canta la bas  de un an. Primul contact cu muzica avandu-l la 12 ani.

 

  • Alex Barbu (Chitara ritm) de la a IX-a Filologie 2  practica chitara  din 2009. Muzica inseamna totul pentru el, inca din copilarie practicand pianul.

 

  • Sergiu Teclici de la a X-a Stiinte Naturale 3 (Chitara Solo) este cel mai mare membru al trupei(15 ani), avand si cea mai mare experienta in muzica.  Dragostea fata de muzica, si implicit de chitara, a fost aprinsa de o intamplare din copilarie atunci cand tatal i-a facut cadou fratelui sau  mai mic o chitara de jucarie. De atunci Sergiu se tot joaca cu muzica. A mai facut parte din trupe precum Cronossleep, Blast Zone, iar in prezent pe langa Blank,  Alexia & Big Boys din Iasi.

 

  • Andra Idriceanu de la a IX-a Filologie 1 (Voce) are 15 ani si este solista trupei, nu mai mult de o saptamana. Primul pas in lumea muzicii l-a constituit cantatul la pian la varsta de doar 7 ani. Prin voce s-a remarcat, inca de la 8 ani, participand la numeroase concursuri nationale de canto, fiind chiar si premiata ( Premiul II „Ghiocelul de Argint” Barlad 2013; Premiul III „Constelatia Necunoscuta” Vaslui 2012)

41325

123123123123 312312

143 12213123

Comments

comments