OMNIA csm husi tenis

FOTO: Cea mai buna alegere in materie de service-roti ANVEBAS AUTO

noiembrie 19th, 2015 | de Husi pe surse
FOTO: Cea mai buna alegere in materie de service-roti ANVEBAS AUTO
Local

La SC. ANVEBAS AUTO. SRL se gaseste o gama foarte larga si diversificata de anvelope pe dimensiuni cautate, cat si atipice.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„Amintim ca avem pe stoc jante de otel, cat si de aliaj pentru multe modele de autoturisme . Asiguram montaj si echilibrat de calitate, cu o echipa serioasa si eficienta, datorita experientei cumulata de-a lungul anilor in domeniu.
Venim cu sfaturi, lamuriri, indrumari, explicatii, avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste calitatea anvelopelor si a serviciilor, cat si eficienta acestora.
De asemenea, dotarea si utilizarea atelierelor de vulcanizare si service roti la cele doua puncte de lucru (pe strada Sf.Gheorghe si strada Ana Ipatescu) sunt de ultima generatie.
Asiguram calitatea si garantia serviciilor. Societatea noastra se bazeza pe slogaul ‘Seriozitate, calitate si siguranta’ a autoturismelor dumneavoastra, cat si a pasagerilor.
Mentionez ca atelierele trebuie sa fie iscizizate, metralogizate si autorizate R.A.R, iar pentru anvelopele nemontate in service-uri autorizate se pierde garantia.
Va asteptam cu preturi atractive si oferte de nerefuzat!” 

Birsa Stefan Andrei – administrator SC.Anvebas Auto.SRL

Va recomandam sa cititi si „legea anvelopelor de iarna”

765432 1234567 2345678 23456543 7665544332 65432325443j

Comments

comments