OMNIA csm husi tenis

FOTO: Concurs sportiv regional pe Stadionul Municipal Huși – ”Arată că-ți pasă de sănătatea ta!”

mai 25th, 2017 | de Huși pe Surse
FOTO: Concurs sportiv regional pe Stadionul Municipal Huși – ”Arată că-ți pasă de sănătatea ta!”
Local

Miercuri , 24 mai 2017, pe un timp frumos, cu soare din belşug, sub auspiciile titlului de mai sus, s-a desfăşurat pe Stadionul Municipal Huşi un interesant concurs sportiv dedicat  copiilor de grădiniţă. Această acţiune face parte din proiectul regional  ,,Deschideţi porţile copilariei”,  proiect  ce este aprobat în calendarul activităţilor extracuriculare  şi are ca parteneri  grădiniţe din ţară şi din judeţ.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Toate aceste  unităţi  au  desfăşurat activităţi similare conform regulamentului de organizare a concursului. Acestui concurs i s-au alăturat şi alte grădiniţe din judeţ, respectiv, Grădiniţele nr. 5, 2 Bârlad, , Grădiniţa ,,NOROCEL” Negreşti si  din Huşi au participat Grădiniţele 10, 2, 6 şi 12,3.

Scopul acestui concurs este de a stimula preşcolarii pentru a desfăşura activităţi de mişcare şi practicarea unei ramuri sportive  conform particularităţilor de vârstă în vederea creşterii şi dezvoltării  normale  şi armonioase  a preşcolarilor.

Organizatorul concursului sportiv regional,  Grădiniţa cu program prelungit nr. 12 Huşi, a reuşit să aducă pe stadionul municipiului Huşi, la toate fazele  stipulate în regulament, zeci de copii de la unităţile de învăţământ preşcolar, care s-au întrecut la cele trei  secţiuni: dans sportiv, bicicletă,  cros.

În concurs s-au întrecut câştigătorii   locurilor I,II, III de la fazele anterioare ale aceluiaşi concurs care s-au desfăşurat, conform regulamentului de organizare,  tot pe Stadionul Municipal Huşi.
Concurenţii au fost susţinuţi pe pista de alergare de către părinţi, colegi şi cadrele didactice care i-au însoţit, prin îndemnuri, aplauze, încurajări. Comisia de jurizare a apreciat participarea concurenţilor, iar efortul lor a fost răsplătit cu premii ce au constat în diplome, medalii şi  multe aplauze.

Din cei 100 de concurenţi au fost premiaţi cu Locul I, un numar de 10 prescolari, cu Locul II – 10 prescolari, Locul III -10 prescolari, iar Menţiune- 70  prescolari.

La finalul concursului toţi copiii s-au bucurat de rezultatele obţinute şi de oportunitatea pe care au avut-o de a socializa şi a se bucura cu ceilalţi copii de la alte unităţi.

1 2 3 4

 

Comments

comments