OMNIA csm husi tenis

FOTO: Lansare de carte la Biblioteca Municipală ”Mihai Ralea” Huși

februarie 25th, 2017 | de Huși pe Surse
FOTO: Lansare de carte la Biblioteca Municipală ”Mihai Ralea” Huși
Cultural

Sâmbătă, 25 februarie a avut loc lansare de carte la Biblioteca Municipală ”Mihai Ralea” din Huși. Prof.dr. Theodor Codreanu a lansat cartea ”Fragmente despre Eminescu”, o carte accesibilă oricui. Glumind, prof. dr. Theodor Codreanu afirmă că a ajuns la un pachet de cărți de joc, anume, a ajuns la impresionantul număr de 52 de cărți lansate. De asemenea, Lina Codreanu a prezentat volumul reeditat și îngrijit de către dânsa, a cărții publicate de către Gheorghe Chiper, ”Târgul Trăsniților”.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Cu această ocazie a apărut și un număr nou din revista de cultură ”Liter-Club”, Livia Andrei fiind responsabilă pentru acest număr, nr. 1(5).

Moderatorul acestui eveniment a fost prof. dr. Theodor Codreanu, iar alături de el au stat la masă: Livia Andrei, Ion Gheorghe Pricop, prof. univ. dr. Petru Ioan, Teodor Pracsiu și Lina Codreanu. Printre invitați au făcut parte multe personalități hușene, profesori titulari, dar și profesori pensionați. Amintim câteva nume precum Costin Clit, părintele Marcel Miron, epigramistul Aurel Cehan și mulți alții.

lansare-carte-husi lansare-de-carte lansare-de-carte-husi lina-codreanu-husi theodor-codreanu-husi

Comments

comments