OMNIA csm husi tenis

FOTO Plantare de pomi fructiferi în cadrul proiectului „Eco-Scoala”

octombrie 29th, 2015 | de Husi pe surse
FOTO Plantare de pomi fructiferi  în cadrul proiectului „Eco-Scoala”
Local

 Astăzi, 29 octombrie de Ziua Verde a Eco-școlilor, elevii Colegiul Agricol „D. Cantemir”, însoțiți de profesori coordonatori, care fac parte din proiectul „Eco-școala”, dar și din „Patrula Eco” au plantat pomi fructiferi .

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Prin proiectul „Eco-școala” se solidarizează elevii, profesorii, personalul auxiliar, părinții, autoritățile locale în scopul dezvoltării responsabilității pentru menținerea sănătății mediului, implicit a propriei sănătăți și pentru identificarea strategiilor privind dezvoltarea durabilă a vieții umane.

Coordonatori acestui proiect prof. Sîrbu Ana-Maria și Munteanu Roxana împreună cu reprezentantul elevilor Lare George.

Beneficiarii direcți ai derulării acestei acțiuni pe termen lung sunt tinerii care devin conștienți de importanța mediului pentru existența noastră și de valorea lui biologică. Ei își dezvoltă aptitudini pozitive față de mediu,  prin acțiuni de înfrumuțesare a școlii și a spațiului din jur  și prin supravegherea și păstrarea curățeniei.

Proiectul presupune acțiuni de plantare, ecologizare și înfrumuțesarea parcului școlar, realizarea de clase „verzi” colectarea de maculatură și peturi.

Programul Eco-Şcoala este un program de dezvoltare durabilă menit să schimbe mentalităţi, să formeze deprinderi sănătoase pentru o viaţă sănătoasă a planetei.

Așadar elevii vor înțelege importanța implicării directe în dezvoltarea spațiilor verzi de care avem cu toții atâta nevoie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Comments

comments