OMNIA csm husi tenis

FOTO: Ţigări de contrabandă ascunse în spatele scaunului şoferului unui autocamion

decembrie 11th, 2015 | de Husi pe surse
FOTO: Ţigări de contrabandă ascunse în spatele scaunului şoferului unui autocamion
Local

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în spatele scaunului şoferului unui autocamion în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 11 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Florin T., în vârstă de 37 de ani, conducând un autocamion marca Renault, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 3.400 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în spatele scaunului şoferului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 850 lei şi sancţionarea contravenţională a lui Florin T. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector de poliţie MIRICĂ IRINA

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

GALERIE FOTO:

Comments

comments