OMNIA csm husi tenis

FOTO VICTOR PONTA A DEMISIONAT!

noiembrie 4th, 2015 | de Husi pe surse
FOTO VICTOR PONTA A DEMISIONAT!
Național

Victor Ponta și-a depus mandatul. Liviu Dragnea a făcut anunțul în această dimineață. El a mai spus că primul ministru va gestiona problemele guvernamentale până când se va găsi o altă soluție.

Toate acestea după ce 32.000 de oameni au ieşit în stradă pentru a-i cere înlăturarea din fruntea Guvernului.

Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății. Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau și nici nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniștrilor. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte din societate îl așteaptă și începînd de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru. Fac acest lucru pentru că în anii de politician am rezistat la orice bătălie cu adversarii politici însă nu mă bat cu oamenii, a declarat Victor Ponta.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Iaşi. Zeci de mii de români au ieşit luni seară în stradă personalizând responsabilitatea pentru tragedia din Club Colectiv în urma căreia 32 de tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi 90 se luptă pentru viaţa lor pe patul de spital, în stare gravă sau critică.

După ce Victor Ponta își depune mandatul, președintele Iohannis va chema partidele la consultări și va propune, după discuții, un candidat pentru funcția de prim-ministru.

Favorit la şefia Guvernului

Vasile Dâncu, unul dintre liderii Grupului de la Cluj şi unul dintre consilierii de-a lungul timpului ai lui Victor Ponta, fostului şef al SRI, George Maior, şi Gabriel Oprea, se anunţă ca favorit la preluarea mandatului de premier.
Potrivit unor surse politice, Vasile Dâncu este o variantă luată în calcul de noua garnitură de conducere a PSD de mai multă vreme. Liviu Dragnea astepta însă invitaţia la negociere a lui Klaus Iohannis şi pretextul pentru plecarea lui Victor Ponta. Decizia finală depinde însă de preşedintele Klaus Iohannis care are atributul legal de a desemna candidatul la funcţia de premier.

Sursa: digi24.ro

gandul.info

FOTO PROTEST 3 NOIEMBRIE BUCURESTI 

3 12323 121415 123124

2313 23213

Comments

comments