OMNIA csm husi tenis

FOTO|Colectare de hârtie și PET-uri în curtea localului B – Colegiului Național „Cuza Vodă”

aprilie 1st, 2016 | de H PS
FOTO|Colectare de hârtie și PET-uri în curtea localului B – Colegiului Național „Cuza Vodă”
Local

„Plant A Tree For Peace” 21 septembrie 2015

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acţiunea „Plant a tree for peace” este cea mai amplă campanie de plantare pentru că participă peste 5.000 de şcoli din peste 120 de ţări şi se desfăşoară în fiecare an, pe 21 septembrie, pentru a marca Ziua Mondială a Păcii. Acest eveniment este un mod practic de consolidare a educaţiei pentru mediu la nivel mondial.

Coordonatorul acestei acţiuni în şcoala noastră este prof. Manuela Ursache, care i-a avut alături în acest an şcolar pe elevii claselor a VIIa şi un reprezentat al liceenilor – Tudor Sîrbu. Au fost invitaţi dna director Manuela Iacob şi dl inginer Ionuţ Balan, care ne-a asigurat şi materialul biologic.

Colectare deşeuri reciclabile 22 septembrie 2015

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare şi omul modern trebuie să devină din ce în ce mai conştient că e nevoie de un echilibru între ceea ce primeşte de la mediu şi ceea ce îi oferă acestuia.

Campaniile de colectare a deşeurilor reciclabile reprezintă o acţiune de bază în planul de acţiune al Programului Eco Şcoala. Elevii noştri au demonstrat şi de această dată că le pasă de mediu, fiind totodată  animaţi şi de spiritul competitiv. Astfel, bilanţul a fost mai mult decât satisfăcător: 2570 kg hârtie şi 103 kg PET-uri.

Comitetul Eco Şcoala CNCV

 

Comments

comments