OMNIA csm husi tenis

FOTO/VIDEO: Gest frumos cu ocazia venirii primăverii din partea celor de la TSD Huşi. Vezi declaraţiile membrilor!

martie 1st, 2016 | de H PS
FOTO/VIDEO: Gest frumos cu ocazia venirii primăverii din partea celor de la TSD Huşi.  Vezi declaraţiile membrilor!
Politic

Prima zi de primăvară a venit în sfârșit și în viețile noastre. Cu această ocazie mult așteptată tinerii hușeni de la TSD,  au decis să dăruiască simboluri ale dragostei și respectului, doamnelor și domnișoarelor din orașul nostru frumos. Ziua de 1 Martie reprezintă un triumf împotriva iernii și oferă o imagine a renașterii naturii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Tinerii hușeni entuziasmați de aceasta sărbătoare, au pornit cu inimile deschise către centrul orașului Huși. Pe jos și încărcați cu buchete de flori , aceștia au vizitat cu admirație instituțiile publice ale orașului, felicitând și urând doamnelor și domnișoarelor„O primăvară frumoasă! „.

Doamnele și domnișoarele orașului Huși au primit aceste simboluri cu respect și compasiune, suflând în inimile tinerilor hușeni dorința de a repeta această activitate an de an.

„Sărbătoarea 1 Martie nu poate să treacă neobservată, fiind atât de importantă pentru noi toți. Venirea primăverii este un motiv de bucurie care trebuie neapărat împărtășit, de aceea la inițiativa domnului primar Ioan Ciupilan, de altfel colegul nostru, am plecat cu toți cei de la Tineret, pentru a le dărui doamnelor și domnișoarelor din Huși o mică atenție, care să le binedispuna la venirea primăverii.a declarat Sergiu Boeru-președinte TSD

” Cu ocazia zilei de întâi Martie ne bucurăm că echipă noastră a Tineretului Social Democrat Huși împreună cu liga elevilor social democrați a organizat o acțiune prin care am dorit să aducem zâmbetul pe fețele doamnelor și domnișoarelor din orașul nostru . E genul de activitate care demonstrează că prin implicarea tinerilor se poate realiza ceva frumos pentru comunitatea noastră. Liga elevilor, împreună cu Organizația de tineret social democrată le urează tuturor hușenilor o primăvară fericită !” a declarat Maftei Augustin – vice președinte TSD

GALERIE FOTO:

Comments

comments