OMNIA csm husi tenis

FOTO|VIDEO: Spectacol caritabil cu sala plină la Huși! Vezi declarația organizatorului.

martie 7th, 2016 | de Husi pe surse
FOTO|VIDEO: Spectacol caritabil cu sala plină la Huși! Vezi declarația organizatorului.
Cultural

 Duminică, 6 martie, începând cu orele 15:00, atât părinții hușeni, dar și ceilalți tineri s-au delectat cu o mulțime de momente artistice frumoase, în cadrul spectacolului caritabil, organizat de Asociația ”Solidar” Vaslui, împreună cu voluntari hușeni ,,,Îți mulțumesc ție, fiintă dragă!”. Pe scenă au urcat tineri hușeni, dar și alți participanți din zonele aferente ale Husului, care au oferit publicului, mai ales doamnelor și domnișoarelor, momente inedite, precum dans modern, oriental, țigănesc,popular, breackdance. De asemenea, tinerele voci ale orașului ne-au încântat cu melodii frumoase de primăvară. Pe scenă au urcat și husenii de la trupă de rock alternativ „Blank” ce au făcut atmosferă timp de mai bine de 20 minute.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În cadrul spectacolului a fost premiată cea mai frumoasă scrisoare dedicată mamei.

Fondurile rezultate din vânzarea biletelor se vor folosi pentru ajutorarea familiilor cu mulți copii din mediul rural.

Asociația Solidar a organizat prima acțiune de anvergură la Huși, un spectacol caritabil dedicat femeii, prin care și-a dorit să se cunoască prețuirea față de ființă dragă și totodată a vrut și cunoașterea, de către hușeni, a activităților și acțiunilor, pe care Asociația le întreprinde încă de la început.

„A fost o seară magică în care toate s-au întâmplat în modul cel mai frumos, mulțumind în acest mod tuturor celor implicați: spectatorii care au venit ca o binecuvântare pentru gândul nostru bun; artiștilor care au transmis magia în inimile celor prezenți; mulțumind instructorilor și coregrafilor fără de care nu pot există asemenea artiști, mulțumind invitațiilor speciali, sponsorilor.
Mulțumesc în nume propriu voluntarilor care au acționat precum albinuțele și nu în ultimul rând, mulțumesc celor care văd cu ochii minții și transmit mai departe mesajul așa cum trebuie perceput. Am multe proiecte în plan și-mi doresc ca bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți, ca împreună, să le îndeplinim cu succes, aducând bucurie în sufletele celor care au atâta nevoie”.-Laura Parfene-Asociația Solidar  

Solidaritatea este cea mai importantă calitate în vremea și în societatea în care trăim. Astfel, husenii au răspuns favorabil invitației, mai mult de atât, rezultatul fiind unul surprinzător, sala fiind arhi plină. De aceea, reprezentanții Asociației Solidar au decis să înființeze o sucursală în Huși.

„Am intrat de puțin timp în proiectul acesta, dar văd că deja încep să apară rezultate. Echipa Asociației la nivelul orașului s-a mărit în ultimele luni considerabil și dat fiind acest lucru și așteptările sunt ridicate. Ideea acestui spectacol a venit din dorința de a face cât mai multă lume fericită, cât mai multe femei și mămici să se simtă speciale de ziua lor, și eu una zic că am reușit căci feedback-ul celor din sală a fost extraordinar! Să organizezi un asemenea spectacolul nu a fost ușor, însă am avut multă lume care ne-a ajutat și mulți oameni frumoși ce ne-au înțeles încă de la început dorința de a face lucruri bune pentru societatea noastră. Sperăm că am reușit să popularizăm prin acest eveniment și Asociația totodată, căci în curând vom începe campania de Paști (colectarea de bunuri materiale, haine, alimente jucării, etc.) și sperăm că ne va fi alături la fel, sau poate chiar mai multă lume! În frunte cu doamna Laura Parfene, coordonatoarea noastră, căreia aș vrea să îi mai mulțumesc încă o dată pentru tot efortul depus în realizarea acestui eveniment, ne dorim să continuăm să facem lucruri bune, activități frumoase și cât mai mulți oameni fericiți, căci așa cum și spune motto-ul nostru, dăruind vei dobândi!” a declarat Laura Benea, prezentatoarea evenimentului si totodata voluntar.

GALERIE FOTO:

 

 

 

Comments

comments