OMNIA csm husi tenis

“Fulgi de Nea” – Micile talente ale hușenilor pe scena primăriei |GALERIE FOTO

decembrie 14th, 2015 | de Husi pe surse
“Fulgi de Nea” – Micile talente ale hușenilor pe scena primăriei |GALERIE FOTO
Cultural

Spectacolul  „Fulgi de Nea”, aflat la a doua editie, s-a desfasurat duminica, 13 decembrie, la Sala de Conferinte a Primariei Husi, incepand cu orele 16.00, organizat cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Evenimentul a fost organizat de Clubul Elevilor, al carui director este doamna Carmen Caprariu, in colaborare cu Relu Onia, Doina Biru, Loredana Cozma, Cristina Volosniuc, Scoala de Dans „X-Stage” din Barlad si invatatorul Ion Vasiliu.

Timp de mai bine de 2 ore, publicul numeros a fost incantat de o gama larga de momente artistice, cum ar fi dansuri moderne, dansuri si cantece populare, folk, dar si colinde, datini si obiceiuri de iarna.

Un moment important a fost reprezentatia micilor chitaristi de la Clubul Elevilor.

„Predau de 3 ani cursuri de chitara pentru copiii intre 7 si 10 ani. In prima faza, copiii nu stiau sa tina o chitara in mana. Cu multa rabdare, am ajuns sa-i formez si sa nasc in ei pasiunea pentru acest instrument. Fac acest lucru pentru a spori nivelul de cultura in acest oras. Cu toate ca nu avem experienta, lucram si progresam, ca in viitor sa participam la diferite concursuri. Pe langa talentul lor sunt copii foarte inteligenti, prind repede, fapt ce favorizaza buna desfasurare a activitatii noastre.
Sunt foarte multumit de toti elevii mei care au prestat in cadrul spectacolului si asta dovedeste ca exista o conexiune intre micii invatacei si profesori”

a decalrat Relu Onia – profesor de chitara Clubul Elevilor

Cunoscuti in Husi pentru talentul si pasiunea lor pentru dans, Dragos Minut si Andrei Hortolomei au prestat un moment de dans stil breakdance.

Micii elevi din Ansamblul Folcloric „Vatra Stramoseasca”, coordonati de domnul invatator Ion Vasiliu si Romascu Valus, au fost primiti cu ropote de aplauze de publicul husean. Acestia au debutat cu prezentarea talentului lor pentru fluier, continuand sa-i imbucure pe cei prezenti cu o hora romaneasca.

Elevii de la Liceul Tehnologic Special ”Sfânta Ecaterina” din Husi, au incheiat spectacolul cu o sceneta specifica Craciunului, moment care a sadit in sufletul fiecarui husean spiritul sarbatorilor de iarna.

 

 

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

GALERIE FOTO:

Comments

comments