OMNIA csm husi tenis

Fumătorii hușeni vor putea fuma la terase începând cu luna mai!

martie 5th, 2016 | de H PS
Fumătorii hușeni vor putea fuma la terase începând cu luna mai!
Local

 O veste bună pentru fumătorii hușeni! Guvernul intenționează să modifice legea care interzice fumatul în spații publice și anume partea în care se precizează că acest viciu este interzis la terasele acoperite și delimitate de doi pereți.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Este o veste bunã pentru noi, patronii de terase. Si-asa suntem aproape de faliment, pentru cã multi dintre clientii teraselor sunt fumãtori, iar o astfel de prevedere, care interzice fumatul si la terase, ne alungã toti clientii. Sper ca, din mai, sã avem o lege total schimbatã”, spune patronul unei terase.

 Legea, deja publicată în Monitorul Oficial, va fi modificată în curând de către Guvernul României, care realizează absurditatea situației.

Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului în spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, la locurile de joacă pentru copii, în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului a fost adoptat pe 15 decembrie 2015 de plenul Camerei Deputaților, for decizional în acest caz.

Potrivit legii adoptate de Camera Deputaților, fumatul este interzis în „orice spatiu accesibil publicului sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este delimitat de cel putin doi pereti, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent„.

Comments

comments