OMNIA csm husi tenis

Gest de caritate făcut de copiii de la Clubul Elevilor din Huși |GALERIE FOTO

februarie 4th, 2016 | de Husi pe surse
Gest de caritate făcut de copiii de la Clubul Elevilor din Huși |GALERIE FOTO
Local

In fiecare miercuri, elevii de la Clubul Elevilor desfasoara activitati frumoase in cadrul cercului condus de Mik Evelina. Acestia sunt parte membra a unui proiect „eTwining„, ce vizeaza o relatie virtuala in ceea ce priveste colaborarea visavis de proiectele avute, intre Clubul Elevilor din Husi si tari precum Turcia, Spania, Italia.
De proiectul „eTwining” tin o serie de activitati desfasurate de elevii clubului, care se bazeaza fie intre membri, fie pe relaţia virtuala cu celelalte tari colaboratoare.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Miercuri, pe 2 februarie, la Clubul elevilor Husi a avut loc o activitate in cadrul proiectului „eTwining”, in care elevii au facut un gest de bunatate pentru copiii de la scolile cu care colaboreaza.
Elevii Colegiului Agricol „D.Cantemir” sunt cei care colaboreaza intr-un mod deosebit cu doamna Mik Evelina, dar si cu intreg clubul. Cu ajutorul acestora si din dorinta de a reda zambete pe fetele unor copii din case de tip familial, dar si de la Scoala Generală „M.Sadoveanu”, s-a întreprins o activitate care sustine mintea sanatoasa a unui copil, intr-un corp sanatos.

Beneficiarii au primit fructe, dar si dulciuri, ca un mic dar inainte de vacanta.

 

GALERIE FOTO:

Comments

comments