OMNIA csm husi tenis

Gest de omenie din partea celor de la Asociatia ”Solidar”

martie 10th, 2021 | de Husi Pe Surse
Gest de omenie din partea celor de la Asociatia ”Solidar”
Local

Gest de omenie din partea celor de la Asociatia ”Solidar” Vaslui

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Sotii Antonela si Ionel Popa, cei care coordoneaza activitatea Asociatiei ”Solidar” din Vaslui au mai rezolvat un caz umanitar, la Huși.
O femeie de 78 ani, imobilizată la pat, locuiește cu doi fii, ambii bolnavi, pensionați pe caz de boală. Unul dintre cei doi fii a avut o colegă de serviciu care cunoscându-le situația ne-a cerut sprijin în numele lor.
I-am dus femeii pampersi însă ne-a spus că din nefericire nu are cine să-i schimbe, fiindu-i jenă de cei doi bărbați. Mizeria în care trăiește e greu de descris în cuvinte. Are nevoie de sprijin calificat dar cine să-l ofere? Femeia are o pensie de 800 de lei..
”Au o mașină de spălat automată, insa nu o pot folosi nefiind racordați la rețeaua de apă. In situația dată mai bună ar fi o mașină de spălat semiautomată.
Le-am dus alimente, câteva dulciuri, haine și lenjerie de pat.
Am folosit o parte din donația trimisă către noi de un domn din Italia – Luigi Sales. Dumnealui a mai colaborat cu noi. E un caracter aparte despre care va voi povesti într-un alt material, cândva. Mai rar așa oameni!
Antonela i-a dăruit și un buchețel de flori femeii pentru că eram în preajma Zilei Internationale a femeii. S-a bucurat de acest gest. În felul acesta am putut obține un dialog.
Cei care doresc să ajute această familie o pot găsi la adresa: Pavel Ioan, Loc. Huși, str. Lt. Gavrilă Teodoru, nr. 33. Au nevoie de o mașină de spălat semiautomată (nu neapărat nouă), lenjerii de pat și alimente.
Vizita de astăzi mi-a adus în minte un citat aparținând lui Emil Cioran: „Mă simt atât de impresionat în faţa suferinţei, încât îmi pierd aproape tot curajul. Şi-l pierd, fiindcă nu pricep de ce există suferinţă în lume.”
Cum de avem astfel de cazuri în sec. XXI?
Mulțumim tuturor care ne sunt alături!”, a spus Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

Comments

comments