OMNIA csm husi tenis

Grãdinitã cu program prelungit în cartierul Corni – initiativa primarului Ioan Ciupilan

august 31st, 2018 | de husipesurse
Grãdinitã cu program prelungit în cartierul Corni –  initiativa primarului Ioan Ciupilan
Local

Cartierul Corni va avea o grãdinitã cu program prelungit, cu 40 de locuri, pentru ca locuitorii acestei zone, sã aibã posibilitatea sã îsi lase copiii în sigurantã, pe timpul zile, aproape de casã! Aceasta este ideea primarului Ioan Ciupilan, care vrea sã obtinã o finantare europeanã în acest sens.

“Eu nu cred cã, dacã fac o grãdintã cu program prelungit în Corni, unde trãieste 30% din populatia orasului, fac ceva gresit. Acolo vrem sã facem o gradinitã cu program prelungit.” a declarat  primarul  Ioan Ciupilan.

Sursa: vremeanoua.ro

Amintim: Importanţa educaţiei a cântărit întotdeauna în favoarea formării unor cetăţeni instruiţi şi evoluaţi, indiferent de specificul şi caracteristicile societăţilor cărora aparţineau. O societate al cărei viitor se asigura prin lupte şi războaie, impunea o educaţie războinică, instruia luptători şi căuta tehnici şi metode de stăpânire a abilităţilor specifice. O societate în care viitorul era asigurat prin negocieri şi colaborări, impunea o educaţie prin care erau cultivate şi dezvoltate abilităţile de diplomaţie. O societate ce trăia prin intermediul comerţului şi schimbului de mărfuri, îşi educa tinerii astfel încât să facă faţă cerinţelor.

Comments

comments