OMNIA csm husi tenis

Guvernarea PSD – Aurel Caciula deputat : ” SALARII crescute , TAXE scăzute, IMPOZITE scăzute , … ! „

noiembrie 20th, 2019 | de Husi Pe Surse
Guvernarea PSD – Aurel Caciula deputat : ” SALARII crescute , TAXE scăzute,  IMPOZITE scăzute , … ! „
Local

 

„Sunt deja cunoscute măsurile pe care le-am luat în domeniul economic şi faptul că în timpul deţinerii guvernării de către PSD, România a avut a două cea mai mare creştere economică din UE. Salariul minim a crescut la 2080 de lei, salariile medicilor s-au triplat şi astfel am oprit exodul către alte state membre ale UE. Salariile tuturor  celor care lucrează în sistemul bugetar au crescut. Inclusiv în sectorul privat, am încurajat investițiile, unde am mărit salariul minim în domeniul construcțiilor la 3000 lei și am scazut baza de impozitare la 22%.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Am scazut taxele și impozitele

Am scazut taxele și impozitele TVA 24-19 la sută , impozitul pe cifra de afaceri de 1 la suta , am scazut impozitul pe dividende si multe alte masuri benefice pentru dezvoltarea mediului de afaceri.”

La Husi s-au făcut  foarte multe investitii ,una dintre ele urmând a se concretiza si anume asfaltarea a 15 străzi

Asfaltarea continua – husenii din anumite zone ale orasului , au de astazi mai multe motive de bucurie . Conform reprezentantilor Guvernului Psd actual , in orasul Husi , mai exact in 15 strazi importante din oras urmeaza investitii in modernizarea si asfaltarea drumurilor pentru dezvoltarea planului logistic local .

Comisia Națională de Strategie și Prognoză a primit, până în prezent, solicitări de finanțare prin intermediul Fondului de Dezvoltare şi Investiţii (FDI) pentru aproximativ 1.500 de proiecte de investiții ce acoperă toate domeniile principale prioritare: sănătate, educaţie, infrastructura de transport – respectiv drumuri comunale, locale, judeţene, reţeaua de energie electrică şi reţeaua de gaze, apă şi canalizare. Toate proiectele depuse de către unităţile administrativ-teritoriale, asociaţiile de dezvoltare intercomunitară şi universităţi sunt în proces de evaluare și analizate din perspectiva asigurării condiţiilor necesare pentru a fi eligibile la finanțare.

 

Aproape 111 miliarde vechi , mai exact 10.870.575 ron – reprezinta suma alocata pentru proiect infrastructura oras HUSI – modernizare prin asfaltare strazi.

 

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza a publicat lista proiectelor aprobate pentru finantare din FDI prin ordinul presedintelui comisiei numarul 267/17.09.2019.

 

Strazile ce urmeaza a fi asfaltate sunt:

 

1.FUNDATURA DOBRINA – 457 ML

 

2.DEAL COTROCENI – 420 ML

 

3.EROU URSAN – 496 ML

 

4.DUMITRU PATRAS – 531 ML

 

5.MELCHISEDEC – 500 ML

 

6.ALEEA DOBRINA – 462 ML

 

7.ANTON IACOB – 242 ML

 

8.VASILE CROITORU – 108 ML

 

9.BARBU DELAVRANCEA – 353 ML

 

10.CONSTANTIN FLORESCU – 286 ML

 

11.VICTOR ION POPA – 785 ML

 

12.TUDOR ARGHEZI – 623 ML

 

13.NICOLAE MALAXA – 295 ML

 

14.ADAM BALTATU – 400 ML

 

15.OCTAVIAN COTESCU – 459 ML

 

Comments

comments