OMNIA csm husi tenis

Husana a iesit victorioasa in meciul cu Universitatea Dunãrea de Jos Galati!

noiembrie 4th, 2019 | de Husi Pe Surse
Husana a iesit victorioasa in meciul cu Universitatea Dunãrea de Jos Galati!
Local

Husana Husi s-a impus categoric pe teren propriu în fata celor de la Universitatea Dunãrea de Jos Galati, scor 3-0, în etapa a 11-a a Ligii 3. Bogdan Miron (24 – penalty), Ionut Jitaru (32) si Alexandru Sahru (40 – penalty) au marcat golurile Husanei, formatie care a urcat pe locul 9 în clasamentul Seriei 1.
Sursa: vrn.ro
„Meci frumos ieri , pe Municipalul Husian , unde s-a pus mult suflet si implicit jocul echipei noastre a fost la un alt nivel. Am intalnit o echipa care a facut jocuri foarte bune in deplasare , unde cu greu au fost infranti , si care au poposit in orasul nostru pentru a scoate puncte extrem de necesare.
💙Baietii nostri au inteles foarte bine importanta partidei , si au jucat pentru suporterii care au venit pe o vreme capricioasa , sa-i sustina neconditionat. Nu au gresit cand au ales sa vina pe Municipal , si speram noi , au plecat satisfacuti si bucurosi.
Astfel , prima repriza am atacat din toate partile , ne-am batut pentru fiecare minge si , 3-0 la pauza a fost rezultatul corect. Doua penalty-uri , executate foarte bine de Bogdan Miron si Alex Sahru , si o faza superba creata de Ionut Jitaru (intr-o revenire de forma dupa 2 ani de pauza in Anglia la munca🤔)care ne-a ridicat in picioare pentru a aplauda sincer si fericiti.
⚽️O a doua repriza in care schimbarile antrenorilor nostri au intinerit si mai mult echipa , cand ne-am mai creat ocazii de a marca , dar imprecizia la finalizare si relaxarea si au spus cuvantul.
👍Nu putem uita si ocaziile adversarului care a lovit bara de doua ori , pe greseli individuale ale jucatorilor nostri.
⚽️Ne asteapta un joc extrem de greu , vineri , cand ne deplasam in Cetatea Sucevei , acolo unde astazi , liderul campionatului Aerostar Bacau s-a vazut infranta pentru prima data in acest campionat. Deci , va trebui sa fim de doua ori mai motivati , pentru a face fata unei echipe extrem de solide , cu un antrenor Petre Grigoras la timona , care are in spate inclusiv meciuri in cupele europene si care incearca sa redreseze corabia Forestei si sa indeplineasca obiectivul promovarii in L2.
🤗Felicitari baieti pentru joc si victorie si succes maxim etapa viitoare , unde speram sa rasturnati calculele hartiei!!!!!!” – au declarat reprezentanhtii A.S. Husana

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Comments

comments