OMNIA csm husi tenis

Hușana Huși încheie anul cu o victorie în Liga 3

noiembrie 16th, 2020 | de Husi Pe Surse
Hușana Huși încheie anul cu o victorie în Liga 3
Local

Hușana Huși a trecut de Dante Botoșani, scor 2-0 (1-0), după un meci bun făcut de fotbaliștii antrenați de Florin Croitoru.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Este al doilea succes consecutiv în deplasare obținut de formația hușeană, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în fieful lui Șomuz Fălticeni.

Astfel, Hușana încheie prima parte a sezonului pe locul 4, cu 18 puncte, la un singur punct de podium, locul 3 fiind ocupat de Știința Miroslava, cu 19 puncte.

Oaspeții au venit la Dorohoi motivați să câștige și au început excelent meciul, iar Sergiu Gârdea, după numai cinci minute de joc deschide scorul. Hușenii, foarte bine coordonați de căpitanul Petrea Agrigoroaei, au făcut un joc excelent în defensivă, nelăsând spații atacanților botoșăneni. În atac, Solomon, Viorică, Izmană și Tăcuțanu au încercat să majoreze diferența, însă și-au trecut numele doar la statistica ocaziilor.

Din păcate, Sergiu Gârdea vede al doilea galben și cartonașul roșu, în partea a doua, iar gazdele încearcă să pună presiune la poarta lui Manole. Fără succes, însă. Echilibrul numeric este restabilit pe final de meci, când Agrigoroaei primește în plină față o gheată, lovitura fiind auzită până în tribune.

Jucătorul este sancționat cu al doilea galben, deși merita roșu direct.

După această fază vine și penalty-ul, transformat de căpitanul Hușanei, care contribuie la victoria meritată a echipei sale.

La pauză, patronului lui Dante Botoșani a făcut scandal în vestiarul arbitrilor, fiind scos din zonă de jandarmi.

Comments

comments