OMNIA csm husi tenis

Hușeanca Anca Preda candidează ca independent la Primăria Iași

martie 17th, 2016 | de H PS
Hușeanca Anca Preda candidează ca independent la Primăria Iași
Local

Consilierul local independent municipal Iași, Anca Preda a declarat printr-un anunț făcut pe 8 martie că va candida independent la Primăria Iași.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Am decis ca astăzi, de 8 martie, să anunț oficial că m-am înscris în cursa pentru Primărie. Nu fac parte din nici un partid, voi candida ca independent ”, declară Anca Preda.

Anca Preda va candida și la Consiliul Local, tot ca independent. Amintim că Anca Preda a fost aleasă pe avocat-anca-preda-marelistele PPDD în 2012, apoi a demisionat din acest partid, rămânând consilier independent.

În primul rând trebuie să știți că îmi doresc să îmi continui cariera politică. Am convingerile mele vizavi de faptul că pot să fac ceva pentru administrația publică și cred că avem nevoie mai mult de
normalitate, decât de schimbare. În acești patru ani de mandat am încercat să înțeleg și am învățat multe despre administrația publică locală. În calitate de independent, vreau să am posibilitatea să spun ceea ce gândesc și să fac lucrurile așa cum consider eu că sunt corecte și legale.
„a declarat Anca Preda pentru Digi Iași.

Comments

comments