OMNIA csm husi tenis

Hușeanca Savin Ștefania, premiată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

martie 16th, 2016 | de H PS
Hușeanca Savin Ștefania, premiată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială
Local

Luni, 14 martie, asistenții sociali și personalitățile care susțin asistența socială au fost premiați în cadrul celei de-a treia ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Gala Națională a Excelenței în Asistentă Socială a avut loc la Ateneul Român unde au fost prezente numeroase personalități din mediul instituțional și neguvernamental. Gazda acestei ediții a fost Andreea Marin, de altfel, prezența în fiecare an la acest eveniment.

Printre premiații Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială se numara și hușeanca Savin Ștefania, care a obținut premiul pentru Asistentul Social din domeniul Protecției Copilului.

Pentru mine este deosebit de onorant premiul, << Asistentul social in domeniul protectiei si promovarii drepturilor copilului>>. E o recunoastere a profesionalismului si a dedicarii de care eu si colegii mei dam 11073284_1020761597951302_6375592994645619456_ndovada. Evenimentul organizat la nivel national de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania a celebrat pentru al treilea an consecutiv excelenta in asistenta sociala si doreste promovarea acestei profesii nobile. Pentru mine a fi asistent social inseamna o dedicare permanenta pentru cei aflati in nevoie. 

Acest premiu reprezinta in acelasi timp o obligatie de onoare pentru activitatea profesionala viitoare. Copiii trebuie sa reprezinte prioritatea majora pentru noi toti!

Asa cum spuneam pe scena Ateneului Roman : adevaratii profesionisti sunt copiii si de la ei avem atatea de invatat, despre bunatate si acceptare!

De asemenea, tin sa mentionez ca acest premiu il dedic colegelor mele de la Husi alaturi de care lucrez, oameni deosebiti si inimosi.”

Comments

comments