OMNIA csm husi tenis

Huşeanul Avram Vlad Ionuţ – despre pasiunea pentru coafuri. GALERIE FOTO

februarie 7th, 2016 | de Husi pe surse
Huşeanul Avram Vlad Ionuţ – despre pasiunea pentru coafuri. GALERIE FOTO
Local

Pasiunea lui Vlad pentru coafura a inceput de cand s-a nascut. Timp de 18 ani, el a învățat și acumulat o sumedenie de informații despre gusturile unei femei în ceea ce privește aspectul unui coafuri.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

De mic copil a avut o atractie pentru parul capilar și spune Vlad, ca s-a simtit extraordinar de bine vazand ce lucrari ies din mainile lui, uneori necrezand ca sunt realizate chiar de el. A facut tot posibilul sa ajunga intr-un salon din oras si in cele din urma, a reusit.

Oamenii buni l-au ajutat sa prospere si sa se faca cunoscut, spre deosebire de alti colegi de breasla care, spune Vlad, „au stiut sa ma dea la o parte,sa ma descurajeze si chiar sa incerce sa ma faca sa renunt la pasiunea mea”. Tânărul hușean s-a simtit si se simte apreciat de locuitorii acestui oras, de clientele lui.

” Daca esti hairstylist,nu inseamna ca esti femeie. Am auzit multe pareri, dar am luat numai ce este bun. Ideile oamenilor fara cap nu le schimba nimeni.” a declarat Vlad

Dupa ce a studiat doi ani la Colegiul Național „Cuza-Voda” la profilul Filologie, a decis sa continue studiile la un liceu din Iasi pe domeniu,pentru a face doua lucruri odata: scoala si pasiune. Vlad spera sa reuseasca pe viitor sa isi lanseze propriul brand de produse pentru ingrijirea parului si pentru „barber shop” ,sa aiba propriul salon si propria academie de hairstyling, pentru a-i invata pe altii ceea ce unii nu l-au invatat pe el si mai ales, si-ar dori sa-i invete pe altii tot ce el a invatat singur.

 

GALERIE FOTO:

Comments

comments