OMNIA csm husi tenis

Huseanul Theodor Radu este noul director general al Agro-Est Muntenia

decembrie 6th, 2018 | de Husi Pe Surse
Huseanul Theodor Radu este noul director general al Agro-Est Muntenia
Local

Theodor Radu este noul director general al Agro-Est Muntenia. Om cu o experiență bogată în agribusiness, Theodor Radu a acceptat provocarea de a conduce o companie cu capital românesc, prezentă de 10 ani pe piața din țara noastră.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Primii pași în agribusiness i-a făcut în 1997, dar prima provocare adevărată a fost în urmă cu 18 ani, când a activat la Comcereal Vaslui, unul din primele grupuri mari din România. 10 ani mai târziu, Theodor Radu și-a mai trecut un nume mare în CV, este vorba de BASF, pe poziția de Sales Representative, pentru 2 ani și 8 luni. În 2012, a ajuns la DuPont (Area Manager), unde a stat 4 ani, până la trecerea către Adama România, ca Regional Sales Manager. Înainte de Agro-Est Muntenia, Theodor Radu a fost Regional Manager la Innvigo Agro România.

Experiența acumulată în acești peste 20 de ani îi dau încredere că poate duce mai departe la Agro-Est Muntenia munca începută de Mihai Moraru. Încă de la primele întâlniri cu echipa a avut un feeling pozitiv.

“Să spun cinstit, a fost prima dată o emoție a unui pas mare, a unei provocări. Probabil că faptul că nu mai vorbeam de target unic, de zonă, regional, ci vorbeai pur și simplu pentru oameni, pentru oamenii pe care urmează să-i conduci pentru a-și atinge țintele pe care le au ei, dar, în același timp, era un impact direct cu fermierii, care, după cum știm toți, e un impact solid, pentru că piața este acerbă, concurența nu iartă, dar de câștigat trebuie câștigat, pentru că e profilul companiei în care am ales să vin. Ceva valoros poate deveni valoros, vorbesc profesional, când există în primul rând încredere, o comunicare, deschidere pentru idei”, a declarat Theodor Radu la puțin timp după semnarea contractului cu Agro-Est Muntenia.”

Sursa: agrointel.ro

Sursa foto: agrointel.ro

Comments

comments