OMNIA csm husi tenis

Huseanul Valentin Crețescu – noul director al Registrului Auto Român Vaslui

iulie 6th, 2020 | de Husi Pe Surse
Huseanul Valentin Crețescu – noul director al Registrului Auto Român Vaslui
Local

Din această dimineață, Registrul Auto Român are un nou director, în persoana hușeanului Valentin Crețescu.
Numirea noului director a ajuns, la Vaslui, la ora 10.00. Inginer mecanic, de meserie, în cadrul Organismului de control al Service-urilor, Crețescu spune că vrea să continue munca și proiectele fostului director Florinel Donosă, legate de asfaltarea curții RAR Vaslui, până la stradă dar și să încerce să aducă un plus instituției prin proiecte noi și o muncă de echipă, alături de profesioniști.
Sursa: www.vremeanoua.ro
„Este o institutie prestigioasa, cu o importanta deosebita in ceea ce priveste siguranta circulatiei. De asemenea vreau sa mentionez ca voi continua proiectele nefinalizate de predecesorul meu si bineinteles voi veni cu proiecte noi pentru ca vreau sa imbunatatesc imaginea Registrului Auto Vaslui.
Fiind o institutie in slujba cetateanului vreau ca RAR-ul sa aiba o imagine corespunzatoare, iar serviciile sa fie asigurate de profesionisti.
Deviza mea este „MUNCA IN ECHIPA”, iar aici am gasit o echipa formata cu care am sa incerc sa performez , sa pastrez aceeasi formula si chiar sa o largesc in functie de necesitatile ce vor aparea.
O atentie deosebita vreau sa o acord tinerilor ingineri pentru ca sunt colegi care se pregatesc de pensionare si nu vreau sa avem un gol in ceea ce priveste forta de munca. Am sa dau posibilitatea tinerilor studenti ai facultatii de specialitate sa faca practica in institutia noastra – va fi „institutia portilor deschise” din foarte multe puncte de vedere . In viitorurul apropiat am in vedere sa micsoram perioada de asteptate a clientilor care ne bat la poarta institutiei.” -a declarat Valentin Cretescu pentru ziarul HUSIPESURSE

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Comments

comments