OMNIA csm husi tenis

Hușeni, doliu pe scena teatrului românesc! Mircea Albulescu a murit vineri dimineață, la 81 de ani.

aprilie 9th, 2016 | de H PS
Hușeni, doliu pe scena teatrului românesc! Mircea Albulescu a murit vineri dimineață, la 81 de ani.
Cultural

Trupul neinsufletit al actorului Mircea Albulescu a fost depus in foaierul Teatrului National. Sute de persoane au venit sa-i aduca un ultim omagiu maestrului care s-a stins vineri, la varsta de 81 de ani in Spitalul Floreasca.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Se lasa tot mai grea cortina peste scena teatrului romanesc. Ne despartim vineri de un nume sonor, care pret de 6 decenii a starnit suvoaie de emotie si a ridicat publicul in picioare.

Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani. Inima i s-a oprit vineri dimineata, la Spitalul Floreasca. Membru al Uniunii Ziaristilor si doctor in arte, autor de versuri, dar mai ales un actor deosebit, Mircea Albulescu ramane unul dintre stalpii generatiei care ne-a facut viata mai frumoasa.

Maestrul avea probleme vechi cardiace, iar in urma cu doi ani, fusese supus unei triple operatii de bypass pe inima la Institului de Boli Cardiovasculare din Timisoara.
In ultimii ani, Mircea Albulescu a trecut prin momente foarte grele. In 2007 isi pierduse si sotia, rapusa de cancer.

Trupul neinsufletit al actorului va fi depus sambata in foaierul Teatrului National Din Bucuresti intre 10-13. Duminica, Mircea Albulescu va fi inmormantat cu onoruri militare in cimitirul Reinvirea.

Sursa – ProTV

Comments

comments