OMNIA csm husi tenis

Huseni, nu intarziati cu plata taxelor-vor fi percepute penalizari

iulie 12th, 2017 | de Huși pe Surse
Huseni, nu intarziati cu plata taxelor-vor fi percepute penalizari
Local

 

Taxele şi impozitele locale către Primăriei, , achitate până la finalul lunii septembrie,vor fi percepute fara  penalizări de întârziere , de la 1 octombrie  municipalitatea huşeană va percepe taxe in functie de perioda de intarziere.Huseni, platile pot fi achitate: numerar – la ghişeul din strada 1 Decembrie, numărul 9, camera 9, după urmatorul program: luni, marţi, miercuri, joi între orele 7.30 – 16.00 şi vineri în intervalul orar 7.30 – 13.30/online – accesând site-ul www.ghiseul.ro.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Amintim: Taxele și impozitele reprezintă sume datorate de către un plătitor, sume care sunt calculate prin aplicarea unui procent (cotă) asupra unei sume (baza de impozitare), sau o sumă fixă.Impozitele și taxele fac parte din categoria de plăți obligatorii pe care orice agent economic trebuie să le facă, în conformitate cu legislația în vigoare.
Atentie! Impozitele, taxele și celelalte plăți obligatorii pot suferi, periodic, o serie de modificări. De aceea este strict necesar ca întreprinzătorul să fie la curent cu documentele normative care le reglementează.

Comments

comments