OMNIA csm husi tenis

Hușeni, Poliția de Frontieră Română angajează!

aprilie 5th, 2016 | de H PS
Hușeni, Poliția de Frontieră Română angajează!
Local

Politia de Frontiera Romana demareaza procedura de reincadrare de personal, incepand cu data de 01.04.2016, in vederea completarii deficitului existent la nivelul institutiei. Astfel, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea a 350 posturi vacante de agenti de politie de frontiera, repartizate la nivelul tuturor structurilor teritoriale de la frontiera Romaniei (terestra, aeriana si maritima).

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Posturile scoase la concurs sunt repartizate in structurile operative, la nivelul compartimentelor ture de serviciu ale Sectoarelor Politiei de Frontiera si Punctelor de Trecere Aeroportuare, in urma unei analize privind necesarul fiecarei structuri in functie de specificul infractionalitatii transfrontaliere al zonei respetive, 75% dintre acestea fiind la frontiera externa a Uniunii Europene.

Incadrarea se va face in urma sustinerii unui concurs, emiterea anunturilor fiind realizata de catre fiecare structura beneficiara, conform prevederilor legale. Acestea vor fi publicate, incepand cu data de 01.04.2016, pe paginile web oficiale ale structurilor organizatoare.

La ITPF Iasi au fost scoase la concurs 43 de posturi, dinre care două au fost repartizate Politiei de Frontiera Vaslui: unul la Sectorul Huşi şi unul la Sectorul Berezeni.

Cererile de înscriere se depun până vineri, 8 aprilie, ora 16, la ITPF Iaşi.

Informaţiile privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie şi criteriile de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii examenului pot fi obţinute de la sediul ITPF Iaşi sau de pe site-ul instituţiei – www.itpfiasi.ro

Comments

comments