OMNIA csm husi tenis

Hușeni, se lucrează la modernizarea drumului Huși – Epureni – Duda – Pahnesti – Fundătura – Arsura – Ghermănesti

martie 14th, 2016 | de H PS
Hușeni, se lucrează la modernizarea drumului Huși – Epureni – Duda – Pahnesti – Fundătura – Arsura – Ghermănesti
Local

SC Viacons Rutier SRL Huși lucrează în această perioadă a modernizarea drumului Huși – Epureni – Duda – Pahnesti – Fundătura – Arsura – Ghermănesti.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Porțiunile care nu au lătimea conformă proiectului sunt lărgite. De asemenea, sunt pregătite suprafețele pentru lucrările ulterioare. Se estimează că drumul va fi finalizat în aproximativ doi ani.

„Fiindcă vremea a fost frumoasă și ne-a permis, am început deja lucrările propriu-zise. S-au adus în zonă materialele necesare, iar utilajele lucrează în plin. Este o lucrare complexă, fiind vorba despre un drum cu o lungime de aproximativ 27 de kilometri. Sperăm că vremea să nu ne încurce.”- declară inginerul Gabriel Pricop, din cadrul SC Viacons Rutier SRL Huși.

Investiția se ridică la peste 70 de milioane de lei, potrivit conducerii Consiliului Județean (CJ) Vaslui.

După asfaltarea drumului Crețești – Murgeni, această este a două lucrare de anvergură pe care reușim să o realizăm. Modernizarea acestui drum va asigură accesul facil al locuitorilor din șase sate componente ale celor trei comune pe rază cărora trece spre municipiul Huși. Sperăm că lucrările să se desfăsoare în grafic. Asfaltarea drumurilor va rămane o prioritate pentru noi, dar proiectele se vor realiză și în funcție de fondurile de care dispunem„- declară Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

Acest proiect este benefic pentru locuitorii care se duc la Huși cu diverse treburi. Aprovizionarea cu diverse materiale sau bunuri necesare locuitorilor satelor va deveni mult mai ușoară.„- declară un localnic al Comunei Dudă Epureni.

Comments

comments