OMNIA

Huseni! Sunteti asteptati sa participati la marsul motorizat pe directia Iasi-Tisita-Bucuresti

mai 15th, 2018 | de Husi Pe Surse
Huseni! Sunteti asteptati sa participati la marsul motorizat pe directia Iasi-Tisita-Bucuresti
Local

In data de 19 mai 2018 asociatiile partenere Moldova Vrea Autostrada si Impreuna pentru A8 organizeaza un mars motorizat pe directia Iasi-Tisita-Bucuresti. Intentia acestui demers este de a pune presiune pe Guvern in vederea demararii construirii de autostrazi, sosele de centura, cai ferate, poduri rutiere, feroviare in zona Moldovei. 

La orele 7.00 doua coloane se vor deplasa spre Tisita-Bucuresti cu plecare din Iasi-Piata Unirii. Coloana I pe directia Iasi-Tg. Frumos-Roman-Bacau-Adjud-Tisita si o a doua coloana va pleca din Iasi si va ajunge la Vaslui (parcarea Interex) - 8.30, giratoriu Crasna (ora 9.00), Barlad (10.00-parcare DN 24 intrare Badeana), Tisita la12.00. La Tisita cele 2 coloane se vor uni si ulterior se va merge in mars motorizat pana in Bucuresti-Piata Victoriei. Si-au anuntat participarea la acest mars pe langa persoane fizice, motociclisti, agenti economici si FORT (Federatia Operatorilor de Transport din Romania). 

Marsul este unul autorizat si legal avand acceptul Jandarmeriei Romane, al Politiei Rutiere precum si al Primariei Municipiului Bucuresti.

"Asteptam husenii sa ne insoteasca din zona giratoriului Crasna de la orele 9.00"  

Comments

comments