OMNIA csm husi tenis

Huseni, sunteti invitati la un concert marca AZUR exclusiv la OMNIA

februarie 13th, 2018 | de Husi Pe Surse
Huseni, sunteti invitati la un concert marca AZUR exclusiv la OMNIA
Local

Surprizele se tin lant la Omnia.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Duminica,18 Februarie in premiera pentru orasul Husi,Omnia gazduieste turneul aniversar „AZUR 40”,iar cu aceasta ocazie sunt invitati toti indragostitii sa petreaca o dupa amiaza minunata.

Printre cele mai apreciate melodii Azur se enumera: „Mai intoarce Doamne roata” (preluata de artisti de muzica populara), „Mona” (preluata de Delia), „Regina Noptii”, ” Cenusareasa”, „Pe nisipul de la mare”, „Lantul de iubire”, „In statie la Lizeanu” (preluata de Smiley), fiind solicitate de public la zecile de cantari pe care trupa le are in tara anual.

„Nu mai sta pe ganduri,ia-ti sotia,iubita sau persoana draga si hai sa petrecem impreuna” – a declarat un reprezentant OMNIA pentru HUSIPESURSE

Meniu : 100 Ron / Persoana
Rezervari: 0767.987.444 • Omnia Husi • str.Fundatura Ionescu nr 2 , Husi

27858547_2085203851736272_5492203729198240257_n

 

Amintim:

Azur este o formație de muzică de petrecere din România, înființată în 1984 la Brăila. Este considerată prima formație care a tratat maneaua lăutărească în manieră pop, sub influența interpreților în vogă din țările balcanice ale blocului comunist. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului român, fapt confirmat de discografia foarte bogată (peste 25 de albume).

Grupului i s-au atribuit numeroase merite muzicale (pe lângă acela de a fi „inventat” maneaua pop), însă, în lipsa unui istoric riguros al genului, acestea pot fi doar speculate. Paternitatea multora dintre șlagărele Azur este controversată, principalul rival fiind grupul Odeon din Buzău.

 

Comments

comments